01 487 2241 info@adrijanaputovanja.hr

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
01 487 2241 info@adrijanaputovanja.hr

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

EGIPAT – The Grand Marina *****

0
TJEDNI POLASCI
Od4,059 Kn
TJEDNI POLASCI
Od4,059 Kn
Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Upit*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

798

Zašto Adrijana putovanja?

 • Nudimo specifična putovanja i aranžmane
 • Uvijek smo tu za svoje putnike, u bilo koje doba
 • Nasmijana, fleksibilna ekipa, s uvijek novim idejama
 • Svakom zahtjevu putnika pristupamo ozbiljno

Imate pitanje?

Za najbrže informacije o putovanjima i rezervacije nazovite odmah ili pošaljite upit

00385 91 487 2244

info@adrijanaputovanja.hr

Posebne značajke

 • NOVI HOTEL lanca Red Sea Hotels
 • Neposredno na plaži
 • Odlična lokacija

Ekskluzivno za naše goste

 • Rana prijava
 • Kasna odjava
 • Izravni prijevoz od zračne luke do hotela
 • U prijemnici besplatan pristup do bežičnog interneta
Značajke hotela

POLOŽAJ

Novi hotel lanca RED SEA HOTELS namijenjen je samo odraslima i nalazi se u neposrednoj blizini sestrinskih hotela, THE GRAND PALACE i THE GRAND HOTEL, s kojima dijeli plažu. Središte Hurgade je udaljeno približno 10 kilometara, a zračna luka 3 kilometra.

Zbog posebne atmosfere, u THE GRAND MARINA važe posebni uvjeti, zbog čega boravak djece do navršene 18. godine života nije moguć.

OPREMA

Elegantan kompleks s ekskluzivnom ponudom samo za odrasle. Ovaj, potpuno nov, hotel nudi očaravajuću prijemnicu s recepcijom i različitim malim trgovinama. Glavni restoran, à la carte restoran, bar uz bazen te bar na plaži dopunjuju kulinarsku ponudu hotela. Uz bazen i na plaži besplatno su dostupni suncobrani, podloge i leažaljke. Ručnici za plažu goste čekaju u sobama, u torbi za plažu. Mogućnost korištenja usluga u sestrinskom hotelu, THE GRAND HOTEL. U susjednoj ulici, GRAND MALLU, nalaze se internet kafić, biljar klub, male trgovine, nargila kutak, ljekarna, različiti restorani i barovi te frizerski salon.

SPORT I ZABAVA

U THE GRAND HOTELU, uz doplatu: sauna, jacuzzi, tenisko igralište s rasvjetom, biljar. Na plaži hotela THE GRAND HOTEL ponuda vodenih sportskih aktivnosti (lokalni ponuđači).

SOBE

Junior suite (DZJ/EZJ) udobno je opremljena te nudi tuš kabinu, WC, sušilo za kosu, mini hladnjak, SAT TV, telefon, sef, klima uređaj (sezonski), kuhalo za pripremu čaja ili kave te balkon, terasu ili francuski prozor.

Big junior suite (DBJ/EBJ) jednako je opremljena, no s pogledom na more.

Grand suite (DSD/EDS) opremljena je jednako kao junior suite, s dodatnim kutkom za sjedenje. Prilikom rezervacije za tri osobe, u sobi je bračni krevet i pomoćni ležaj.

ALL INCLUSIVE

All inclusive: samoposlužni doručak, ručak i večera u glavnom restoranu, tijekom dana snack, poslijepodne pecivo, kava i čaj.

Lokalna bezalkoholna pića dostupna su 24 sata, a lokalna alkoholna pića od 10 sati do ponoći.

Mogućnost korištenja à la carte restorana u ulici GRAND MALL (uz prethodnu rezervaciju te uz doplatu pića i posebnih specijaliteta).

Obavezno je nošenje all inclusive narukvice. Detaljnije informacije o all inclusive programu, radnom vremenu restorana i barova te usluga koje su dostupne uz plaćanje, dobit ćete u destinaciji.

KORISNE INFORMACIJE

UVODNE ODREDBE
Za ulaz u Egipat, slovenskim je putnicima potrebna viza. Ona se obično dobiva neposredno pri ulasku u Egipat i košta 28 € (s troškovima posredovanja). Putovnica mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci od dana izdavanja vize. S obzirom na to da se uvjeti za ulaz mogu promijeniti i jer za privremene putovnice važe drugi uvjeti, molimo naše goste da prije polaska kod nadležnih organa provjere uvjete za ulaz u Egipat. Sva djeca (od rođenja) za ulaz moraju imati vlastitu putovnicu. Upis u drugim putovnicama nije dozvoljen. Pri ulasku je potrebno ispuniti formular, gdje se upisuju podaci iz putovnice i o boravku u mjestu ljetovanja. Putnike drugih narodnosti molimo da uvjete za ulaz provjere kod nadležnog konzulata i informiraju se o potrebnoj dokumentaciji za ulaz u Egipat. Želimo da vas upozorimo na to da osobe kojima je potrebna šengenska viza, pri rezervaciji destinacije koja se nalazi izvan šengenskog područja, moraju dobiti takozvanu „višekratnu šengensku vizu“, kako bi se mogli vratiti u zemlju na šengenskom području. U slučaju da nemaju ovu vizu, zrakoplovna tvrtka im može onemogućiti povratak iz mjesta ljetovanja. Pri ljetovanju u turističkom predjelu Sharm el Sheikh je uz određene uvjete za ovo područje moguće pridobiti besplatnu »Sinai only« vizu. Svaki je putnik sam odgovoran za reguliranje putnih dokumenata i njihovo važenje.

OPĆE INFORMACIJE ZA PUTNIKE U EGIPAT
Usprkos tome da u određenim specijaliziranim dućanima možete kupite alkoholna pića, ne preporučujemo njihovo konzumiranje u javnosti. Alkoholna pića u gostinskim lokalima su nešto skuplja nego kod nas. Podaci o bežičnoj internetskoj konekciji preuzeti su sa službenih stranica hotela na dan izlaska kataloga. Organizator putovanja ne odgovara za sporo ili ometano djelovanje konekcije u slučaju preopterećenosti ili drugih ispada sistema.
Prilikom posjete hramovima i muzejima, molimo za adekvatno ponašanje. Također molimo i da ne dotičete kamene zidove,
antičke kipove ili izložbene eksponate. Također je zabranjeno i sakupljanje kamenja ili predmeta. Preporučujemo da za izlete izaberete adekvatnu izdržljivu obuću. Molimo za razumijevanje, budući da je razgledavanje crkava i muzeja ponekad moguće samo izvana jer ne želimo smetati tijekom mise i molitvenog obreda. Prilikom posjete mošeja, potrebna vam je adekvatna odjeća koja prikriva tijelo (npr. kratke hlače i majice koje otkrivaju ramena nisu dozvoljeni).

HRANA I PIĆE
Kao i za sve druge zemlje na jugu, važi preporuka konzumacije samo kuhanih i pečenih jela. Voda iz vodovoda nije za piće i
može se koristiti samo za umivanje.

NOVAC I SREDSTVA PLAĆANJA
Službeno sredstvo plaćanja je egipatska funta (1 EGP = 100 piastra). Tečaj (kolovoz 2017): 1 EUR = 21 EGP. Unošenje inozemne valute nije ograničeno, a iznošenje je ograničeno na najviše 20 EGP po osobi. Bankomati se nalaze uz veće banke i hotele (isplata egipatskih funti, uz plaćanje provizije). U većini hotela moguće je plaćanje međunarodnim kreditnim karticama. Molimo imajte u vidu da se tečaj može svakodnevno promijeniti.

ZDRAVSTVENA SKRB
Medicinska skrb je u Egiptu osigurana po područjima. U turističkim centrima su za savjet na raspolaganju i obrazovani farmaceuti, koji u većini slučajeva govore engleski ili njemački. U većim hotelima mogu odmah pozvati ljekara. Opskrba lijekovima pod državnim je nadzorom i usporediva je sa srednjoeuropskom situacijom na ovom području.

VJERA
U Egiptu je Islam državna religija. Koptski kršćani druga su najveća vjerska skupnost. Ramazan (mjesec posta) je u islamu sveto vrijeme. Post traje od izlaska do zalaska sunca. Ramazan je, slično kao i Uskrs, svake godine u drugo vrijeme.
Zbog lokalnih propisa, tijekom ramazana mogu biti zatvorene određene kulturne znamenitosti, a i program putovanja se također može izmijeniti.

Šifra glavnog organizatora: 17

Fotografije
Pošaljite nam mail
error: Sadržaj je zaštićen od kopiranja! Zahvaljujemo na razumijevanju!