01 487 2241 info@adrijanaputovanja.hr

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
01 487 2241 info@adrijanaputovanja.hr

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

BRAZIL I ARGENTINA

0
FM 11.980,00 HRK
Od11,980 Kn
FM 11.980,00 HRK
Od11,980 Kn
Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Upit*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

524

Zašto Adrijana putovanja?

 • Nudimo specifična putovanja i aranžmane
 • Uvijek smo tu za svoje putnike, u bilo koje doba
 • Nasmijana, fleksibilna ekipa, s uvijek novim idejama
 • Svakom zahtjevu putnika pristupamo ozbiljno

Imate pitanje?

Za najbrže informacije o putovanjima i rezervacije nazovite odmah ili pošaljite upit

00385 91 487 2244

info@adrijanaputovanja.hr

12 dana
Termin : 16.11. – 27.11.2019.

Mjesto polaska

Zračna luka Zagreb

Vrijeme polaska

16.11. – 27.11.2019. 

Cijena uključuje

 • avionske karte Zagreb – Rio De Janeiro , Buenos Aires – Zagreb
 • unutarnji let Rio De Janeira – Iguazu – Buenos Aires
 • transferi na destinaciji od/do hotela sa aerodroma
 • 4 noćenja sa doručkom u Buenos Airesu hotel 4*
 • 2 noćenje sa doručkom u Foz de Iguazu 4*
 • 3 noćenja sa doručkom u Riu hotel 4*
 • troškovi organizacije putovanja
 • organizacija i jamčevina putovanja
 • razglede prema programu
 • stručno vodstvo – voditelj putovanja tijekom cijelog putovanja

Nadoplate

 • avio takse 3690 kn ( podložne promjenama)
 • doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 2.300 kn
 • putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja- preporučujemo
 • paket putnog osiguranja - preporučujemo
 • izleti:
 • - Buenos Aires city tour 380 kn
 • - tradicionalni ranč 750kn
 • - Tiger Delta 450kn
 • - poludnevni izlet u Paragvaj 175kn
 • - Slapovi Iguazu 480kn
 • - Favela tour & Santa terasa 410 kn
 • - Rio de Janeiro cjelodnevni izlet 930 kn

NAPOMENE

 • Za navedeno putovanje agencija ne vrši povrat novca, ukoliko se ne uplati osiguranje od otkaza putovanja.
 • Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od datuma ulaska u zemlju.
 • Konačni raspored izleta po danima, njihove cijene i program provođenja se dostavljaju svim putnicima unutar završnog pisma mjesec dana prije puta.
 • Izleti se bookiraju i plaćaju u Hrvatskoj 15 dana prije putovanja.
 • Kalkulacija je rađena na bazi 10 putnika.
 • Plaćanje putovanja u zrakoplovu nije moguće.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.
 • Zrakoplovna kompanija zadržava pravo promjene vremena leta.
 • Ljubazno Vas molimo da prije putovanja pročitate Opće uvjete poslovanja turističke agencije Adrijana.
Plan putovanja

1. DANZAGREB – PARIZ – RIO DE JENEIRO

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja. Nakon preuzimanja putne dokumentacije prijava za let za Pariz koji polijeće u 09.00 sati. Dolazak u Pariz u 11.05 sati. U dogovoru sa pratiteljom putovanja mogućnost izlaska u grad. Slobodno vrijeme za razgled grada. Povratak u zračnu luku. Nastavak putovanja iz Pariza s polaskom u 23.35 sati. Noćni let.

2. DANRIO DE JANEIRO (Brazil)

Dolazak u Rio de Janeiro u 07.10 sati, slijedi transfer do hotela na CopaCabani . Prijava i smještaj u hotel od 13h. Nakon kraćeg odmora posjet tvornice dragog kamenja koja se nalazi na Ipanema Beach-u. U sklopu tvornice vidjeti ćete cjelokupni proces izrade dragog kamenja koji su podrijetlom iz Brazila kao što su Akvamarin, Topaz, Opal, Rubine i druge.. Nakon razgleda slobodno vrijeme za uživanje na Ipanema Beachu, u večernjim satima povratak u hotel. Noćenje.

3. DANRIO DE JANEIRO (Brazil)

Nakon doručka predlažemo odlazak na poludnevni izlet u najpoznatiju favelu u Rio de Janeiru, favelu Rocinhu. Šetnja ulicama favele, posjet lokalnoj školi sambe i doživljaj života ljudi koji žive u favelama. U poslijepodnevnim satima slobodno vrijeme za program u vlastitom aranžmanu. U večernjim satima predlažemo odlazak na zajedničku večeru u Rio Scenarium, restoran –muzej poznat po popularnoj Samba muzici, opustite se u jedinstvenom dekoru bara koji je tematski uređen na svoja tri kata. Noćenje.

4. DANRIO DE JANEIRO

Nakon doručka predlažemo odlazak na izlet na Corcovado gdje se nalazi jedno od 7 modernih svjetskih čuda, kip Krista Otkupitelja visok 38 m., odakle se pruža prekrasan pogled na grad, plaže i prekrasnu prirodu Ria. Potom, vožnja kroz park Flamengo, odakle se pruža prekrasan pogled na „Glavu šećera“, jedan od simbola Rio de Janeira. Slijedi uspon žičarom na vrh brda (395 m), odakle se pruža prekrasan pogled na plažu Copacabana i zaljev.Potom slijedi obilazak Sambodroma, mjesto gdje se održava najpoznatiji karneval na svijetu, zabavite se uz zvukove sambe. Mogućnost posjeta jednog od najvećih stadiona na svijetu “Maracana” . Slobodno vrijeme nakon izleta. Noćenje.

5. DANRIO DE JANEIRO – FOZ DO IGUAZU

Nakon doručka slijedi transfer do zračne luke. Prijava na let za Foz do Iguazu. Po dolasku slijedi transfer do hotela na brazilskoj strani slapova. Predlažemo odlazak na fakultativni izlet na tromeđu gdje rijeka Iguazu dijeli tri zemlje Paragvaj, Argentinu i Brazil, i ulijeva se u rijeku Paranu. Povratak u hotel. U večernjim satima predlažemo odlazak na tradicionalnu večeru uz izvedbu plesača latino-američkih plesova. Noćenje.

6. DANIGUAZU FALLS

Nakon doručka, predlažemo obilazak slapova sa argentinske strane. Slapovi Iguazu jedno su od najvećih prirodnih čuda Južne Amerike. Smješteni su u suptropskoj klimi na granici između Argentine, Paragvaja i Brazila, gdje se najveći slapovi na svijetu obrušavaju u rijeku Iguassu. Šetnja stazama koje vode uz gornji dio kaskada. Potom slijedi vožnja ekološkim vlakom do fascinantnog Đavoljeg ždrijela, nakon odlazimo na vožnju gliserom ispod slapova. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

7. DANIGUAZU FALLS – BUENOS AIRES

Nakon doručka slijedi transfer u zračnu luku. Prijava na let za Buenos Aires. Po dolasku slijedi transfer za hotel. Prijava i smještaj u hotelu koji je smješten u microcentru Buenos Airesa. Nakon kraćeg odmora predlažemo zajednički odlazak u tradicionalnu Argentinski restoran. Večernja šetnja ulicom Floridita . Noćenje.

8. DANBUENOS AIRES (Argentina)

Nakon kasnijeg doručka predlažemo odlazak u razgledavanje glavnog grada Argentine, od milja zvan «Pariz Južne Amerike». Počinjemo sa četvrti Recoleto, u kojoj žive bogati sloj stanovnika Buenos Airesa, te posjet grobu Evite Peron. Nastavak razgleda La Boca četvrti koja je posebno atraktivna zbog svojih šareno obojenih limenih kuća. Fotografiranje sa plesačima tanga i imitatorima Maradone. Nakon razgledavanja Boce, krećemo prema San Telmu na ručak u vrhunskom restoranu gdje se poslužuje poznati argentinski biftek. Poslije ručka krećemo prema glavnom trgu Plaza de Mayo, na kojem se nalaze Casa Rosada – palača Vlade, vijećnica te katedrala. Povratak u hotel, noćenje.

9.DANBUENOS AIRES (Argentina)

Nakon doručka, predlažemo odlazak na ranč koji se nalazi 90 min vožnje od Buenos Airesa. Ovaj izlet je najbolji način da osjetite atmosferu života na selu, uživate u mesnoj piti poznatoj empanadi ili u tipičnom roštilju (asado) poznatom po odličnoj kvaliteti mesa, imati ćete priliku probati 7 vrsta različitog mesa sa roštilja, degustirati popularna argentinska vina, te jahati u društvu gauchosa. Povratak u hotel, slobodno vrijeme. Noćenje.

10.DANBUENOS AIRES

Nakon doručka, predlažemo odlazak na Tiger Deltu. Sa lokalnim vodičem malo ćete upoznati povijest razvoja i širenja Buenos Airesa kroz godine. Krstarenje kanalima delte, jedne od najvećih u svijetu. Otkrijte kako su stanovnici delte ovo močvarno područje pretvorili u razvijeno područje sa pitkom vodom. Na delti se nalaze mnogobrojni jaht klubovi, vikendice, te kuća i muzej bivšeg predsjednika Argentine Sarmienta koji potiče razvoj ovog područja. Nakon lokalnog ručka povratak u grad. U poslije podnevnim satima mogućnost odlaska u školu tanga na tečaj plesa. Povratak u hotel, slobodno vrijeme. Noćenje.

11.DANBUENOS AIRES – AMSTERDAM

Nakon doručka, slobodno vrijeme za poslijedne utiske grada. Slijedi transfer do zračne luke. Prijava na let za Amsterdam u 16.40 sati. Noćni let.

12.DANAMSTERDAM – ZAGREB

Slijetanje u Amsterdam u 10.00 sati. Nastavak putovanja prema Zagrebu u 12.45 sati. Dolazak u Zagreb u 14.35 sati.

Cijene

Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi: 11.980,00 kn

Šifra glavnog organizatora: 03

Fotografije
Pošaljite nam mail
Pratite nas na Facebooku
Pratite nas na Facebooku
error: Sadržaj je zaštićen od kopiranja! Zahvaljujemo na razumijevanju!